20 travanj

Početak rada reciklažnih dvorišta

Reciklažna dvorišta Zaprešić i Brdovec otvorena su od danas, 20.04.2020.

Molimo sve korisnike da se pridržavaju uputa zaposlenika na reciklažnim dvorištima te drže propisanu socijalnu distancu.
Radno vrijeme reciklažnih dvorišta je:
Ponedjeljak – Petak  08:00 – 17:00
Subota  07:00 – 13:00

Odvoz glomaznog otpada kreće od ponedjeljka 27.04.2020., a od danas primamo predbilježbe za termin odvoza.
Termin možete zatražiti putem naše web stranice Komunalno Zaprešić d.o.o., mailom na adresu shizman@komunalno-zapresic.hr ili na broj telefona 3310-178.

23 ožujak

Privremena obustava rada tržnice

Zbog povećanog rizika prijenosa bolesti COVID-19 privremeno se obustavlja rad tržnice i svih objekata u sastavu tržnice u Zaprešiću.

23 ožujak

Privremena obustava odvoza glomaznog otpada

Zbog trenutne situacije i spriječavanja širenja COVID-19 virusa, do daljnjeg su otkazane sve prethodne narudžbe kontejnera za odvoz glomaznog otpada.

Iz istih razloga, od 24.03.2020., privremeno se zatvara reciklažno dvorište.

23 ožujak

Privremena obustava naplate parkiranja

Zaprešić d.o.o. je donio odluku o privremenoj obustavi naplate parkiranja na području grada Zaprešića od ponedjeljka 23.03.2020., zbog znatno povećanog rizika prijenosa bolesti COVID-19

20 ožujak

Zatvaraju se dječja igrališta na području Grada Zaprešića

S ciljem prevencije širenja zaraze koronavirusom, a u skladu s naputkom nacionalnog Stožera civilne zaštite, Grad Zaprešić donio je odluku o zatvaranju i zabrani korištenja svih dječjih igrališta, uključujući vrtićka i školska igrališta i dvorišta.

Ona igrališta koja se ne mogu zaključati bit će ograđena trakama, a na svima će biti postavljene obavijesti o zabrani njihova korištenja.

Molimo građane da se pridržavaju svih mjera i naputaka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, a posebno apeliramo na roditelje da privremeno ograniče društvene kontakte svoje djece zbog njihove, ali i sigurnosti drugih.

17 ožujak

Obavijest građanima

S obzirom na neistinete navode na Facebook stranici “Zaprešić bez cenzure”, primorani smo demantirati da se na zaprešićku deponiju odlaže komunalni otpad sa područja grada Zagreba.

Svi ulazi vozila na našu deponiju evidentiraju se od strane djelatnika Zaprešića d.o.o., a iz koje je evidencije razvidno da se na deponiji odlaže isključivo komunalni otpad sa područja grada Zaprešića i šest pripadajućih općina.

Molimo sve sugrađane koji imaju pitanja ili primjedbe vezane uz naše usluge, poglavito odvoza otpada i održavanja čistoće gradskih površina, da se obrate direktno na naše adrese. Objavljivanjem neprovjerenih i netočnih informacija samo se građane dovodi u zabludu i izaziva neopravdano nezadovoljstvo.