25 siječanj, 2023

Obavijesti za sve dobrovoljne darivatelje krvi sa područja Općina Marija Gorica

Općina Marija Gorica financira darivateljima krvi sa područja Općine Marija Gorica, prepaid bon za parkiranje u vrijednosti EUR 30,00 (jednom godišnje).

Pravo na financiranje parkiranja na javnim parkiralištima na području Grada Zaprešića u iznosu od EUR 30,00 godišnje, ostvaruju dobrovoljni darivatelji krvi:

  • Muškarci koji su darovali krv više od 35 puta i žene koje su darovale krv više od 25 puta, te imaju prebivalište/ boravište na području Općine Marija Gorica i to za jedno vozilo.

Zahtjevu za financiranjem parkirne karte, potrebno je priložiti dokaz o prebivalištu/ boravištu (presliku važeće osobne iskaznice, elektronički zapis ili presliku uvjerenja o prebivalištu/ boravištu ne starije od 8 dana),

dokaz o broju darivanja krvi, dokaz o vlasništvu ili leasingu vozila. Za više detalja molimo da nas kontaktirate!

05 siječanj, 2023

Odvoz otpada na blagdan Sv. tri kralja

Odvoz miješanog komunalnog otpada, papira i plastike na blagdan Sv. tri kralja 06.siječnja (petak) 2023. godine obavljat će se prema redovitom rasporedu.

22 prosinac, 2022

Odvoz otpada na blagdan Sv. Stjepana

Odvoz miješanog komunalnog otpada, papira i plastike na blagdan Sv. Stjepana 26.prosinca (ponedjeljak) 2022. godine obavljat će se prema redovitom rasporedu.

16 prosinac, 2022

Odluka o privremenoj obustavi naplate parkiranja putem parkirnih aparata

Na temelju članaka 5., 13., 39. i 40. Zakona o uvođenju eura kao službene valute u Republici Hrvatskoj (NN 57/2022) te Odluke o objavi uvođenja eura kao službene valute u Republici Hrvatskoj (NN 85/2022) te članka 13. Društvenog ugovora ZAPREŠIĆ, društvo s ograničenom odgovornošću za obavljanje komunalnih djelatnosti (u daljnjem tekstu ZAPREŠIĆ, d.o.o.), direktor ZAPREŠIĆ, d.o.o. donio je 

Odluka o privremenoj obustavi naplate parkiranja putem parkirnih aparata na području Grada Zaprešića