03 prosinac

Računi za odvoz otpada

Korisnicima koji su u preplati Zaprešić d.o.o. će od prosinca 2020. godine preplaćeni iznos krajnjeg kupca  za usluge odvoza komunalnog otpada koristiti za umanjenje iznosa za plaćanje računa.

Na računu će se iskazivati ukupan iznos računa za obračunsko razdoblje, iznos preplate i iznos za plaćanje, a na uplatnici će biti iznos koji je potrebno platiti (iznos računa umanjen za preplatu.

03 studeni

Novi drvoredi u Zaprešiću

Uz šetnicu prema OŠ LJ. Gaja posadili smo 37 novih stabala Platanus acerifolia, a u tijeku je i sadnja i 6 stabala Liquidambar styraciflua u Ulici V. Nazora koji će zamijeniti uklonjene stare čemprese.

Stabla platana su visine 6 metara, te je korijen tretiran mikoriznim gljivicama za što uspješniji rast stabala.

 

12 listopad

Zimsko radno vrijeme reciklažnih dvorišta

Obaviještavamo sve naše korisnike kako će reciklažna dvorišta Zaprešić i Brdovec, početi sa zimskim radnim vremenom, počevši od ponedjeljka, 2. studenog 2020. godine.
Zimsko radno vrijeme je ponedjeljak – petak od 08:00 do 17:00 sati te subotom od 08:00 do 14:00 sati.

Podsjećamo sve naše korisnike kako u reciklažnim dvorištima mogu, bez naknade, zbrinuti preko 40 vrsta otpada!

14 srpanj

Uklanjanje spremnika za tekstil sa zelenih otoka

Dana 13.07.2020. sa zelenih otoka na području grada Zaprešića te općina Brdovec, Bistra, Marija Gorica, Pušća, Dubravica i Luka, uklonjeni su spremnici za rabljenu odjeću, obuću te ostali kućanski tekstil od strane tvrtke Z.I.T.O. d.o.o.
Ovu vrstu otpada korisnici naših usluga mogu bez naknade odložiti u reciklažnim dvorištima Zaprešić (Ulica bana Josipa Jelačića 168) i Brdovec (Mihovila Krušlina 35, Ključ Brdovečki) putem odgovarajućih spremnika.

Razlog uklanjanja spremnika je konstantno onečišćavanje okoline uz zelene otoke te jednostavnija kontrola tekstilnog otpada koji se zbrinjava.

20 travanj

Početak rada reciklažnih dvorišta

Reciklažna dvorišta Zaprešić i Brdovec otvorena su od danas, 20.04.2020.

Molimo sve korisnike da se pridržavaju uputa zaposlenika na reciklažnim dvorištima te drže propisanu socijalnu distancu.
Radno vrijeme reciklažnih dvorišta je:
Ponedjeljak – Petak  08:00 – 17:00
Subota  07:00 – 13:00

Odvoz glomaznog otpada kreće od ponedjeljka 27.04.2020., a od danas primamo predbilježbe za termin odvoza.
Termin možete zatražiti putem naše web stranice Komunalno Zaprešić d.o.o., mailom na adresu shizman@komunalno-zapresic.hr ili na broj telefona 3310-178.