20 travanj, 2021

Rekonstrukcija parkirališta

Zbog rekonstrukcije i postavljanja parkirnih senzora od subote 24.04.2021. godine neće biti moguće parkiranje u Ulici P. Štoosa u Zaprešiću. Planirano trajanje radova je 10-ak dana.

14 travanj, 2021

PayDo u Zaprešiću

Zaprešić d.o.o. omogućio je korisnicima usluga parkiranja još jedan prodajni kanal korištenjem besplatne web aplikacije PayDo. PayDo je besplatna, brza i jednostavna aplikacija koju možete koristiti sigurno i jednostavno na svom mobilnom uređaju (iOs i Android).
Putem aplikacije moguće je plaćati satne parkirne karte bez ikakvog dodatnog troška, uz zaprimanje obavijesti o tome kada ističe kupljena parkirališna karta.
Aplikaciju za svoj uređaj možete preuzeti u App storeu ili na Google playu.
Prilikom plaćanja, važno je znati za koju se zonu plaća karta.

02 travanj, 2021

Odvoz otpada za blagdane

Odvoz komunalnog otpada, papira i plastike 5.4. (ponedjeljak) 2021. godine obavljat će se prema redovitom rasporedu.

02 travanj, 2021

Korisničke stranice

Kako bismo ostvarili bržu, efikasniju i kvalitetniju suradnju korisnicima usluga odvoza otpada nudimo korištenje web aplikacije KomNet

KomNet aplikacija korisnicima omogućava:

  • Pregled očitanja i grafički prikaz kretanja broja pražnjenja
  • Pregled zaduženja i uplata po računima, grafički prikaz za tekuću godinu
  • Naručivanje kontejnera

11 veljača, 2021

Plaćanje računa na blagajni Zaprešića d.o.o.

Obavještavamo građane da će od 15.02.2021. godine na blagajni Zaprešića d.o.o. u Zaprešiću, Zelengaj 15, moći plaćati samo račune za vodne usluge, odvoz otpada, grobne pristojbe i parkirališne karte.

Račune ostalih usluga naručene po pojedinačnom zahtjevu (usluge specijalnih komunalnih vozila, vodovodni i kanalizacijski priključci, pražnjenja septičkih jama i drugo)  građani će moći platiti internet bankarstvom ili u poslovnicama ovlaštenih institucija platnog prometa (FINA, banka, pošta).

31 prosinac, 2020

Pozivaju se stanovnici sa područja Siska i Petrinje pogođenog potresom kojima će Zaprešić biti buduće boravište da se jave u Zaprešić d.o.o. radi reguliranja prava na povlaštenu parkirališnu kartu.

03 prosinac, 2020

Računi za odvoz otpada

Korisnicima koji su u preplati Zaprešić d.o.o. će od prosinca 2020. godine preplaćeni iznos krajnjeg kupca  za usluge odvoza komunalnog otpada koristiti za umanjenje iznosa za plaćanje računa.

Na računu će se iskazivati ukupan iznos računa za obračunsko razdoblje, iznos preplate i iznos za plaćanje, a na uplatnici će biti iznos koji je potrebno platiti (iznos računa umanjen za preplatu.