20 ožujak

Zatvaraju se dječja igrališta na području Grada Zaprešića

S ciljem prevencije širenja zaraze koronavirusom, a u skladu s naputkom nacionalnog Stožera civilne zaštite, Grad Zaprešić donio je odluku o zatvaranju i zabrani korištenja svih dječjih igrališta, uključujući vrtićka i školska igrališta i dvorišta.

17 ožujak

Obavijest građanima

S obzirom na neistinete navode na Facebook stranici Zaprešić bez cenzure, primorani smo demantirati da se na zaprešićku deponiju odlaže komunalni otpad sa područja grada Zagreba.

16 siječanj

Očitanje teleoperatera A1 o krivo navedenoj adresi

U sustavu A1 Hrvatska je za osnovnu adresu firme ZAPREŠIĆ d.o.o. navedena pogrešna adresa Vela Draga 13 Stara Novalja 53291 Hrvatska, te je u postupku sinkronizacija podataka naših brojeva mobilnih telefona kako bi se na svim javnim portalima prikazivala ispravna adresa.

Dopis o tome možete pogledati ovdje.

30 prosinac

Odvoz božićnih drvaca

Molimo sugrađane da svoja božićna drvca nakon blagdana iznesu na javnu zelenu površinu ispred svojih domova ili u blizinu kontejnera za otpad.

Djelatnici Zaprešića d.o.o. će sa skupljanjem početi 07.01.2020.

27 prosinac

Obavijest korisnicima American Express kartica

Od 1.1.2020. godine, zbog promjene načina poslovanja American Expressa u Republici Hrvatskoj,  plaćanje  American Express karticama neće biti moguće na blagajnama Zaprešića d.o.o.

Usluge Zaprešića d.o.o. i VIO Zaprešića d.o.o. postojeći korisnici American Express kartica moći će na isti način platiti Premium Visa karticama izdavatelja PBZ Carda, a koje imaju potpuno jednaku funkcionalnost kao i dosadašnje American Express kartice.

23 prosinac

Produženi rad blagajne utorkom

Od 7.1.2020. godine plaćanje računa bit će moguće i u popodnevnim satima na našoj blagajni koja će utorkom raditi do 18 sati.

Eventualni upiti, zahtjevi i reklamacije će se utorkom od 13 do 18 sati zaprimati isključivo pisanim putem.