Restoran Golf nalazi se u prekrasnoj park šumi Hrastina, uz uređena golf vježbališta i u neposrednoj blizini povijesnog imanja i boravišta bana Jelačića. Restoran je uređen u obnovljenoj vrtnoj kući Jelačićevih i ubrzo nakon otvaranja postao je omiljenim mjestom okupljanja građana Zaprešića i šire okoline.

Restoran raspolaže sa 80 mjesta u zatvorenom prostoru, te sa 80 mjesta na ljetnoj terasi, a kod svadbenih večera i proslava može primiti  i veći broj gostiju pod šatorom. Jela se pripremaju u moderno opremljenoj kuhinji ili na otvorenom roštilju, a  naš restoran posjeduje i HCCP certifikat koji je garancija pripreme hrane prema najvišim standardima.

Parking prostor osiguran je za više od pedesetak automobila, a od parkinga do restorana potrebno je pet minuta šetnje uređenim pješačkim stazama kroz park šumu.

Ponuda

U svojoj ponudi Restoran Golf nudi uz pristupačne cijene slijedeće vrhunske usluge:

 • Bogati meni vrhunskih jela
 • Veliki izbor vrhunskih vina
 • Organizaciju vjenčanja i svadbenih večera
 • Organizaciju proslava uz ručak ili večeru

Pozivamo Vas da pogledate na ovim našim stranicama zašto Restoran Golf svakim danom privlači sve veći broj gostiju i zašto se oni koji ga jednom posjete uvijek i ponovno vraćaju.

Želite li doručkovati okruženi ljepotom prirode, ručati na ljetnoj terasi ili u ugodnom ambijentu vrtne kuće ili upriličiti romantičnu večeru uz noćnu rasvjetu s golf terena, iz našeg bogatog menija ćemo Vam ponuditi:

 • Hladnu bansku zakusku
 • Medaljone na banski način
 • Banovu sablju sa žara
 • Grofičin sladoled kao desert

Iz našeg bogatog menija moći ćete se odlučiti za još niz vrhunskih i sezonskih jela poput teletine ili janjetine ispod peke,pečene domaće i dimljene patke, raznih odrezaka u finim travama ili s vrganjima i još mnoge delicije, a koje će Vam poslužiti naše ljubazno i uslužno osoblje, spremno udovoljiti i Vašim posebnim željama.

Iz naše bogate vinoteke moći ćete odabrati najbolja vina poznatih hrvatskih i svjetskih proizvođača, a ukoliko se sami nećete moći odlučiti, naše osoblje će Vam preporučiti vino u skladu s  odabranim menijem.

 Organizacija proslava

Organizacija vjenčanja i svadbenih večera predstavlja jednu od atraktivnijih ponuda našeg restorana. Vjenčanje je moguće organizirati u povijesnoj kapeli Bana Jelačića koja se nalazi neposredno uz restoran i dvorac Jelačićevih, a svadbenu večeru u zatvorenom prostoru restorana te pod šatorom, ovisno o željama i broju gostiju.

Bogati svadbeni meni može biti poslužen kao slijed jela prema izboru iz našeg jelovnika te prema specijalnim zahtjevima, ili  poslužen kao švedski stol sa raznovrsnim  izborom hladnih i toplih jela.

U našem restoranu redovito se proslavlja i dočekuje Nova godina, osim svadbenih svečanosti organiziramo i proslave rođendana, godišnjica, svečane ručkove ili večere povodom krstitki, krizmi i povodom svih ostalih događaja koje naši gosti žele nezaboravno obilježiti.

Radno vrijeme restorana

 • pon – čet od 10.00 do 22.00
 • petkom od 10.00 do 23.00
 • sub od 9.00 do 23.00
 • ned od 9.00 do 22.00

Adresa: Zaprešic,  Novi Dvori,  Aleja Đure Jelacica bb
Email: golf@komunalno-zapresic.hr
Telefon: 01 3340 777,  01 4001 097
Mobitel:
091 3300 815