PROMJENE CIJENA PARKIRALIŠNIH KARATA

Odlukom o  izmjenama i dopunama Odluke o organizaciji i načinu naplate parkiranja na području grada Zaprešića  od 26.02.2018. promijenjene su cijene povlaštenih parkirališnih karata (PPK) za građane grada Zaprešića  i studente Veleučilišta BAK. Nove cijene primjenjuju se od 7.3.2018. te iste glase:

  • I zona stanari: 35,00 kn/mjesečno (350,00 kn godišnje)
  • II zona svi građani grada Zaprešića i studenti Veleučilišta BAK: 20,00 kn mjesečno (200,00 kn godišnje)

Mjesečne PPK koje ističu početkom ožujka 2018.

Svim građanima koji posjeduju mjesečne PPK koje ističu u razdoblju od 1. do 7. ožujka 2018. godine produžuje se važenje tih karata do 07.03.2018. godine bez naknade.

Produženje ili izdavanje novih PPK kod kojih su promijenjene cijene

Zahtjev za produženje postojeće PPK kao i zahtjev za izdavanje nove PPK koja se odnosi na kategorije u kojima je došlo do promjene cijena korisnici mogu uputiti na e-mail parkiralista@komunalno-zapresic.hr) ili osobno donijeti u ured RJ parkirališta, a predračun za tu vrstu PPK bit će moguće realizirati od 07.03.2018.

Povrat novčanih sredstava

Promjenom cijena, svi korisnici koji su kupili mjesečne ili godišnje PPK za koje su cijene smanjene, imaju pravo na povrat preplaćenih novčanih sredstava. Obračun povrata novčanih sredstava temelji se na razmjernom broju dana, počev od 07.03.2018. (datum primjene novog cjenika) pa sve do datuma valjanosti kupljene povlaštene parkirališne karte.

Datum valjanosti karte se ne mijenja.

Povrat novčanih sredstava moguće će biti  ostvariti na blagajni Zaprešića d.o.o. ili povratom sredstava na tekući račun korisnika. Radi ubrzanja postupka povrata novčanih sredstava predlaže se korisnicima koji imaju pravo na povrat korištenje modela povrata sredstava na njihov tekući račun. Povrat na blagajni bit će moguć nakon 20.03.2018.

Za realizaciju povrata potrebno je u Zaprešić d.o.o. (osobno ili na e-mail: parkiralista@komunalno-zapresic.hr) dostaviti ispunjeni i potpisani zahtjev koji će korisnici s pravom na povrat sredstava primiti poštom na svoju adresu.

Korisnici s pravom na povrat sredstava koji do 15.03.2018. na svoju adresu ne zaprime obavijest o pravu na povrat novčanih sredstava mogu se javiti osobno u ured RJ parkirališta, Zaprešić, Zelengaj 15 ili na e-mail parkiralista@komunalno-zapresic.hr.

Odlukom o  izmjenama i dopunama Odluke o organizaciji i načinu naplate parkiranja na području grada Zaprešića sa 7.sjednice Gradskog vijeća održane dana 26.veljače 2018. godine mijenja se i cijena sata parkiranja u 1. Zoni tako da će, od 07.03.2018. godine, cijena biti 4,00 kn po satu. Odluku možete pročitati OVDJE.

×
×

Košarica

Skip to content