NABAVA PRVE ELEKTRIČNE ČISTILICE U ZAPREŠIĆU

Komunalnoj floti pridružila se četvrta čistilica!! Prva u RH,  100% električna čistilica prodana je upravo Vašem komunalnom poduzeću. Da, dobro ste pročitali!

Komunalci su opet pokazali da su u mnogočemu prvi i najbolji. No, krenimo redom.

Fond za zaštitu okoliša objavio je u prosincu 2021.godine Javni poziv o sufinanciranju nabave komunalnih vozila i plovila na alternativna goriva.

ZAPREŠIĆ d.o.o. javio se na spomenuti poziv, te je krajem veljače 2022. godine sklopljen ugovor sa Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost o sufinanciranju nabave električne čistilice u 40 %-nom iznosu vrijednosti predmetne nabave. Preostali iznos sredstava za nabavu električne čistilice osigurali su Grad Zaprešić i ZAPREŠIĆ d.o.o.

U lipnju 2022.g. ZAPREŠIĆ d.o.o. pokreće postupak javne nabave, te nakon provedenog postupka i isteka žalbenog roka, odabire ekonomski najpovoljnijeg ponuđača, hrvatskog proizvođača profesionalne opreme za održavanje prometne infrastrukture u Europi, tvrtku RASCO d.o.o.

 I tako smo došli do današnjeg dana, 21.10.2022. kada je održano svečano potpisivanje Ugovora o nabavi i isporuci robe.

S velikim ponosom i veseljem, obavještavamo da će isporuka nabavljene čistilice, čija je vrijednost 1.596.000,00 kuna (bez PDV-a) uslijediti sredinom 2023.godine.

×
×

Košarica

Skip to content