Rezervacija kućica na piknik zoni Zajarki

Kako bi zaustavili devastaciju kućica i pojedince u sustavnom ostavljanju otpada i nereda za sobom, osmišljen je i uveden novi koncept korištenja piknik zone Zajarki.

Od 15.06.2023. uvodi se sustav online rezervacija kućica. Jednodnevni najam kućice iznosi 20 EUR.

Pravila igre: Svoju kućicu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana prije željenog termina, a otkaz rezervacije moguć je 5 dana prije termina koji ste rezervirali. U slučaju lošeg vremena i nekorištenja kućica, moguće je zatražiti povrat novca. Rezervacije su moguće isključivo online, a ukoliko je neka kućica slobodna, moći ćete je iznajmiti samo za taj dan i to plaćanjem isključivo karticom na kućici Komunalnog u sklopu piknik zone Zajarki.

Uz kućicu, moguće je unajmiti rešetku za roštilj, kotlić i kupiti drva i ostali pribor, potreban za roštiljanje. Za svu pomoć i pitanja, na raspolaganju će Vam biti naši djelatnici, a u sitnim noćnim satima, prostor će čuvati zaštitar.

Da bi Vam boravak na Bageru bio ugodan i poželjan, pobrinuli su se djelatnici Komunalnog koji su osposobili, upristojili i uredili sanitarne čvorove, pokosili travu, postavili dodatne koševe za otpad, numerirali kućice, dokupili potreban pribor za roštiljanje.

Planirana je objava javnog poziv za ugostitelje, pa se nadamo da ćemo na piknik zoni uskoro moći sjesti i počastiti se nekim finim napitkom ili osvježiti se sladoledom.

I naravno, nastavit će se s ulaganjima u piknik zonu. Pješčani tereni su uređeni ove godine, a slijedi proširenje javne rasvjete. U planu je izgradnja dječjeg igrališta, ali i druga faza skate parka koja nas izrazito veseli jer već ove godine imamo najavljeno noćno natjecanje skatera!

×
×

Košarica

Skip to content